Guld til murer fra Herningsholm

Nikolaj Skydsgaard Hansen fra Herningsholm vandt DM i Skills for murerfaget. 8 ud af 9 gange er danmarksmestertitlen gået til Herningsholm

Det var en glad og lettet ung murer, der lørdag blev kåret som Danmarks bedste. Nikolaj Skydsgaard, der er i lære ved HNN-Byggefirma Videbæk ApS, vandt guld efter tre hårde konkurrencedage ved DM i Skills.
- Det føles mega sejt. Jeg synes, de andre har gjort det godt, så jeg havde ikke regnet med det, sagde en glad Nikolaj, der skulle fejre sejren med venner og familie.
Selvom Nikolaj ikke selv havde regnet med sejren, så havde familien det. De havde fået fremstillet et stort skilt med teksten ”Tillykke med guldet Hansen”.


Træning til VM i gang
Det er ottende gang ud af ni mulige, at en murer fra Herningsholm vinder DM-guldet. Det kunne godt have lagt et stort pres på en ung håndværker, men Nikolaj tog det meget køligt op til konkurrencen.
- Jeg er ikke nervøs. Jeg gør mit bedste og håber, jeg kan vinde, sagde han.
Nikolaj Skydsgaard Hansen kommer ikke til at slappe af og nyde sejren ret længe. Allerede på torsdag går træningen til VM i gang.
Det finder sted i Kazan i Rusland fra den 22. til den 27. august.
Udover guldmedaljen vandt Nikolaj også Arbejdsmiljøprisen, uddeles inden for 18 bygge- og anlægsfag. Prisen uddeles til de deltagere, som på bedste vis har taget højde for det gode arbejdsmiljø i forbindelse med løsning af deres opgaver.

Læs mere om deltagerne og de øvrige placeringer