DM er en kæmpe oplevelse

At være til DM i Skills er en oplevelse for livet for de unge håndværkere, der kommer gennem nåleøjet

Det var to meget lettede frisører, der fredag eftermiddag sluttede deres deltagelse i Skills efter to hektiske konkurrencedage, hvor alle følelser havde været i spil.
- Det har været sjovt og udfordrende, og det har helt klart levet op til forventningerne, sagde Michelle Bay Hostrup, der havde dystet side om side med kollegaen Oliver Wistisen.
- Det er en ubeskrivelig oplevelse, og ikke noget man glemmer. Det er ekstremt fascinerende at se, hvor engagerede og fordybede deltagerne fra de andre fag også er. Det er jo ligegyldigt, om man er murer, slagter eller frisør - alle er bare passionerede omkring det, de laver, sagde Oliver.


Hårdt arbejde
Industritekniker Robert Løgager Nielsen var i konkurrence torsdag, da industriteknikerne kun har fem timer til deres opgave.
- Jeg er overrasket over det kammeratskab, vi har fået, selvom vi er konkurrenter. Jeg er nok også blevet lidt mere ekstrovert under konkurrenceforløbet, og mit faglige niveau er vokset. Det er god træning til min svendeprøve, som jeg går i gang med på mandag, sagde han.
Maskinsnedker Rasmus Skovdal var med for anden gang. Det gav lidt færre nerver forud for konkurrencen.
- Det har været en god oplevelse at være med. Men jeg har været mere stresset denne gang, for opgaven var ret kompliceret og meget tidskrævende, sagde Rasmus.
Der er ingen tvivl om, at Team Herningsholm gav alt, hvad de havde i sig under DM i Skills 2019, og at det var hårdt arbejde.
- Jeg havde fået at vide, at det ville være hårdt, men jeg havde alligevel ikke forestillet mig, at det ville være så hårdt. Men det har været super sjovt og spændende, sagde mediegrafiker Kathrine Dahl.

Læs mere om deltagerne og se deres placeringer her