Vi holder åbent hus den 9. januar 2024 fra kl. 15.30

Følg din interesse, og vælg en uddannelse, som åbner muligheder for fremtiden.

Med en erhvervsuddannelse fra Herningsholm får du ikke bare en praktisk uddannelse, men muligheden for at lære et håndværk og skabe noget. Vælger du EUX, får du det bedste fra to verdener med både et svendebrev og en studenterhue.

Lyder det spændende? Så kig forbi til åbent hus for EUD og EUX tirsdag den 9. januar 2024.

Her slår vi dørene op til Handelshuset, hvor du kan få et helt unikt indblik i flere end 20 forskellige erhvervsuddannelser fordelt på syv fagretninger.

Tal med vejledere, undervisere og elever, som kan fortælle meget mere om det faglige, lærepladser, fællesskabet, alt det praktiske og hverdagen som Herningsholmer.

 

Få stillet din nysgerrighed – og stil alle spørgsmålene

Eftermiddagen vil være delt op i to runder. Vi byder velkommen kl. 16.30 og kl. 17.30. 

Hvis du er i tvivl om, hvor din interesse er allerstørst, kan du deltage i begge runder og blive endnu klogere på dig selv.

Vær opmærksom på, at Agroskolen i Hammerum holder åbent hus senere samme dag kl. 16-20, hvor du kan høre mere om landbrugsuddannelsen og byggeriet af en ny landbrugsskole i Herning i 2025.

Efter hver runde kan du gå rundt og se elevernes projekter fra grundforløbet. Flere af fagretningerne tilbyder en rundvisning i værkstederne, så du kan se vores faciliteter og mærke stemningen.

 

 

 

 


Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, vil du gerne have en individuel snak eller besøge os og få en personlig rundvisning? Skriv til os, og vores vejledere kontakter dig.