Vil du blive bedre til dit fag og træne dit talent?

Så har du muligheden, når Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier holder den årlige Talentcamp for elever med et særligt talent for deres fag.

Se invitationen for de forskellige fag her: Flisemurer, industriteknik, maskinsnedker, bygningssnedker, møbelsnedker, murer, tømrer, elektriker, bygningsmaler, vvs-blikkenslagersalgsassistent, kontorassistent og handelsassistent.

I 2019 deltog elever inden for tømrer-, snedker-, maskinsnedker-, murer-, flisemurer- eller industriteknikerfaget i Talentcampen, og i 2020 er endnu flere fag med.

Campen foregår i uge 27 i værkstederne på Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, hvor du vil blive undervist af engagerede faglærere og landstrænere (varierer fra fag til fag). Under campen kan du bo på vores skolehjem, og om aftenerne vil der være forskellige sociale aktiviteter.

Se foreløbigt program for Talentcamp 2020 herTilmelding

Dine oplysninger

Talentcamp på Herningsholm

I 2013 talte den første Talentcamp blot 12 lokale murere, men i 2018 var der talenter inden for seks forskellige fag, der rejste til Herning fra Indien, England, Rusland, Hviderusland, Ungarn og resten af Danmark.

Nedenfor kan du læse mere om Talentcamp samt se billeder og video fra campen 2017.

 

Hent holdfoto fra Talentcamp 2019