Gatsbyfesten

Et af højdepunkterne på Herningsholm Erhvervsgymnasium er den årlige Gatsbyfest. Langt de fleste elever er klædt ud: Pigerne i Charlestonkjoler, fjerboaer og pandebånd; drengene i 20’er habitter med seler og store hatte.

Andre fester

Derudover arrangerer festudvalget med jævne mellemrum fredagscafeer og fester. Mange af festerne afvikles som temafester.

Vild med sport

Efter skoletid kan du gå til ”Vild med sport”. Her kan du afprøve en række forskellige sportsgrene som f.eks. rapelling, rafting, svæveflyvning, vandpolo, bueskydning og vandskiløb.

Da der normalt er mange, der ønsker at deltage, går tilbuddet i første række til 3. års eleverne, dernæst 2. års eleverne og til sidst til 1. års eleverne. Endvidere tilstræbes en ligelig fordeling af kvindelige og mandlige deltagere.

Gallafesten for 3. års-elever

Årets Gallafest afholdes i maj måned. Gallafesten er smokingernes og de store robers aften. Det er også aftenen med 5-armede lysestager og 3-retters menu.

Festen arrangeres af 3. års-eleverne..

Dimission for 3. års-elever og deres familie

Vi inviterer studenterne og deres familie til en festlig og højtidelig afslutning på uddannelsen. Der vil være taler, musikalske indslag og overrækkelse af eksamensbeviser.

Se dato for dimissionen.