For dig der gerne vil kombinere elitesport med en erhvervsrettet gymnasial uddannelse, og som drømmer om at blive økonom eller at arbejde inden for marketing og shipping, eller for dig der blot ønsker at bruge og udvikle dine evner inden for handel og globalisering?

Formål

I samarbejde med Sportstar College i Ikast udbyder vi en marketingstudieretning for elitesportsudøvere tilrettelagt med plads til morgentræning 3 dage om ugen. Formålet med denne studieretning er, at du får indgående viden om virksomhederne og deres rolle i samfundsudviklingen. Hvordan virksomhederne påvirkes af og tilpasser sig ændringerne i den danske og internationale økonomi. Endelig er måden, virksomhederne markedsfører sig over for deres kunder på hjemmemarkedet eller på eksportmarkedet i fokus på denne studieretning.

Undervisningen

Konkret kan man i undervisningen beskæftige sig med, hvordan f.eks. en større virksomhed udvikler deres produkter og udformer reklamerne, så de præcist kan ramme deres målgruppe som f.eks. er unge på ungdomsuddannelserne.

Hvilke medier skal man bruge, og hvilke omkostninger er der ved at bruge Facebook eller store Outdoor reklamer?

Fagpakke

Vi har sammensat en fagpakke til studieretningen, som understøtter formålet med, at du opnår indgående viden om virksomhederne og deres rolle i samfundsudviklingen. Ud over afsætning skal du også have virksomhedsøkonomi, hvor du beskæftiger dig med, hvordan virksomhederne styrer deres økonomi. I faget afsætning er det, hvordan danske virksomheder sælger produkter i konkurrence med andre, og hvorfor nogle er særlig succesfulde, der er i fokus. Faget organisation oplagt i denne studieretning, da man arbejder med planlægningens og motivationens betydning for at nå målene både i virksomhederne og i sporten.

På studieretningen har du gennem dine valg af valgfag mulighed for at opnå 5 fag på A-niveau herunder matematik på A-niveau, hvilket giver en ekstra bonus til dit eksamensresultat.

Tilmeld dig en uddannelse!