Business Combat 2014 på HHX

Den 10. september blev der på HHX Herning afholdt Business Combat for 3. års elever med virksomhedsøkonomi A som valgfag. Business Combat er en årlig tilbagevende begivenhed, som blev afholdt for 9. gang.

24 elever fra 3. HHX’ valghold i Virksomhedsøkonomi A dystede mod en række lokale erhvervsfolk om, hvem der kunne drive den bedste forretning og få det bedste regnskab.

Det drejede sig for konkurrencedeltagerne om at tage de helt rette strategiske beslutninger for virksomheden.

Formålet med spillet er at give de deltagende et realistisk billede af, hvordan en moderne erhvervsvirksomhed fungerer. Det sker ved at lade deltagerne drive hver sin virksomhed i direkte konkurrence med hinanden. Derved får eleverne på en spændende måde et indblik i, hvordan det fungerer i en rigtig erhvervsvirksomhed.

Såvel elever som erhvervsfolk arbejdede hårdt for at træffe de rigtige beslutninger for deres virksomhed, og konkurrencen affødte mange engagerede diskussioner om, hvilken strategi der nu var den bedste for virksomheden.

Efter en dag med hårdt arbejde løb de lokale erhvervsfolk dog af med sejren, men de var skarpt forfulgt af et hold HHX-elever.

Skrevet af: Mathilde Orluff, Karoline Kjær Andersen, Thomas Guldbæk og Daniel Nedic