Elever indsamler tusindvis af kroner til Knæk Cancer

I anledning af Knæk Cancer-ugen har eleverne på Handelsgymnasiet Ikast-Brande samlet mere end 53.000 kroner ind til det gode formål.

Det var elevrådet, der fik idéen bag indsamlingen, og som fik engageret skolens klasser til at gøre en ekstra indsats i den gode sags tjeneste. 

Eleverne indsamlede penge på forskelligvis. Ugernes hårde arbejde kulminerede i det helt store amerikanske lotteri i skolens kantine, hvor eleverne havde købt lodder for at bakke op om indsamlingen.

I ugernes op til lotteriet havde eleverne trukket i arbejdstøjet og givet en ekstra hånd med hos lokale virksomheder. Der var også nogle, som var på jagt efter pant, andre solgte hjemmebag, mens eleverne også sørgede for at skaffe sponsorer til lotteriet.

Der var fine præmier på højkant, der indebar alt fra en signerede landsholdstrøje, gavekort til McDonald's og hotelophold. 

Sideløbende med indsamlingen dystede klasserne også om at blive den med det højeste bidrag til indsamlingen. Her løb 2.Q med sejren, da de samlede hele 16.800 kroner ind. Det resulterede i en gevinst med filmaften for hele klassen.