Flere faglige netværk mellem erhvervsskoler og grundskoler

Dansk Naturvidenskabsfestival bliver for anden gang holdt på erhvervsuddannelserne på Herningsholm Erhvervsskole. I den anledning fik skolen besøg af Mikkel Bohm, direktør for Danish Science Factory

- Det er en velbevaret hemmelighed, at der bliver lavet meget naturvidenskab på erhvervsuddannelserne.

Sådan beskriver Mikkel Bohm det potentiale, han ser i at styrke forbindelsen mellem grundskoler og erhvervsskoler. Som direktør for Danish Science Factory arbejder han for at børn og unge får engagerende oplevelser med science-fagene.

Han betragter Dansk Naturvidenskabsfestival som et projekt, der kan igangsætte meningsfulde samarbejder mellem grundskoler og erhvervsskoler.

- Det her er et godt og vigtigt skridt i den rigtige retning. Erhvervsskoler kan bidrage til at gøre undervisningen i grundskolerne mere relevant for eleverne. Det kan de naturvidenskabelige lærere få en direkte gevinst af, og omvendt kan erhvervsskolerne tiltrække flere dygtige elever, siger han.

Mikkel Bohm var på en længere rundvisning på skolen, hvor han besøgte afdelingerne for elektriker, tømrer, tandklinikassistent, frisør og snedker.