HHX Hernings nye iværksættere med firmaet bofferz.com

Fra HHX Herning til iværksættere med ambitioner

Sune Thorsen og Dennis Højgaard blev studenter fra HHX Herning i sommer og har sammen etableret det internetbaserede firma bofferz.com. Konceptet er klart, og de håber på stor international succes

Sune Thorsen fra Kibæk og Dennis Højgaard fra Brande blev i sommer studenter fra innovationslinjen på HHX Herning og kan nu kalde sig iværksættere og virksomhedsejere.

1. januar 2013 registrerede de nemlig firmaet Bofferz IS. Firmaets kerneydelse er at hjælpe andre firmaer eller privatpersoner til at blive set eller profilere sig selv via en stor brugerflade. På Bofferz.com kan man registrere sig gratis som bruger og få tildelt nogle opgaver, som man får betaling for at udføre. Det kunne for eksempel være at se en videofilm og ”like” den. ”Ejeren” af videoen får sin film ud til en gruppe af personer og får på den måde profileret sit produkt og betaler Bofferz.com for det. Bruger-opgaverne på Bofferz.com er mangfoldige, og ingen opgaver er for små til at tage ind.

Da danskerne ikke har kultur for at benytte sig af den slags virksomhed/brugerflade, som de to iværksættere har slået sig ind på, så går de målrettet efter at få Bofferz.com ind på det internationale marked. Som de siger, så er det her pengene ligger. I USA er kuponer og spørgeskemaer en helt almindelig del af amerikanernes hverdag.

10 millioner brugere

De to unge iværksættere har et mål om, at firmaet skal laves om til et ApS, så snart kapitalen er til det. Ambitionerne er høje, for de arbejder målrettet hen imod at få etableret en brugerbase på over 10 millioner brugere, og Sune og Dennis er enige om, at firmaet om 10 år sikkert er solgt for en god slat penge - hvis den rette køber har meldt sig. Ellers vil de ansætte nogle kompetente folk til at varetage den daglige drift af firmaet.

Til sommer får de to iværksættere nemlig nok at se til, da de begge går i gang med en videregående uddannelse - Dennis begynder på journalisthøjskolen i Aarhus, og Sune starter på Aarhus Universitet, hvor han skal studere marketing and management communication.  Herefter er målet at få en kandidatgrad indenfor virksomhedskommunikation.

De to virksomhedsejere er enige om, at grundstenen til iværksætteriet blev lagt på HHX Herning.

- Vejen frem i verden er handel, og havde det ikke været for HHX, så havde vi ikke haft mod på at etablere firmaet. Vi har fået erhvervsrelaterede redskaber og erfaringer med i bagagen. På innovationslinjen var der stort fokus på projekt- og gruppearbejde. Hvis vi fik en idé, så gav studielinjen os mulighed for at prøve den af og omsætte idéen til virkelighed, siger Dennis Højgaard.