En aktiv dag. Foto: Kim Lodahl

Frihedscup 2014

Tirsdag den 20. maj var omkring 900 elever fra 34 klasser på Herningsholm Gymnasium samlet til den årlige fodbolddyst Frihedscup

Tirsdag den 20. maj var omkring 900 elever fra 34 klasser på Herningsholm Gymnasium samlet til den årlige fodbolddyst på KFUM´s baneanlæg på H. P. Hansens Vej. Vejrforholdene var perfekte og solen skinnede fra en næsten skyfri himmel og temperaturen sneg sig op på 22 grader. 

De første indledende kampe startede kl. 11.30, og der blev spillet ikke mindre end 86 kampe for at finde frem til de to hold, som afslutningsvis mødtes i finalen kl. 15.00. Udover det store kampprogram var dagen præget af stemning og højt humør. Udklædningerne var fantasifulde og rundt omkring på det store baneanlæg blev der grillet og spillet musik.   

Frihedscuppen er en årlig tradition, som startede for godt 20 år siden af HTX elever på den daværende Herning Tekniske Skole. Da Herningsholm Gymnasium blev indviet i år 2011 blev Frihedscuppen ligeledes udvidet til at være en fodbolddyst mellem alle klasserne på det nye Gymnasium.