Christina Madsen, Mikkel Madsen og Mikkel Jespersen fra Vestervangskolen i Herning

Janni Kristensen, Anders Hansen og Esben List fra Nr. Snede Skole

Herningsholm til SkillsStafetten for første gang

Et hold fra Nr. Snede Skole og et fra Vestervangskolen kæmpede for deres skoler og Herningsholm Erhvervsskole, da der fredag blev holdt DM i SkillsStafetten ved DK-Skills i Aalborg

Der blev dystet i hjulskift, flisepuslespil, medicindosering, speedstacking og sømblok, da der i fredags var DM i SkillsStafetten ved DK-Skills i Aalborg.

Det var første gang Herningsholm Erhvervsskole havde deltagere med til SkillsStafetten.

De to hold, der repræsenterede Herningsholm Erhvervsskole, var Janni Kristensen, Anders Hansen og Esben List fra Nr. Snede Skole og Christina Madsen, Mikkel Madsen og Mikkel Jespersen fra Vestervangskolen i Herning.

SkillsStafetten er et tilbud til 9. klasseselever, og de to hold kvalificerede sig i efteråret – først lokalt på deres skoler – og efterfølgende ved en lokal Herningsholm-finale på Torvet i Herning, hvor de slog fire andre skoler fra Herning og Ikast-Brande Kommuner.

Ved SkillsStafetten dystede holdene mod fem andre hold ad gangen i de indledende runder. Her fra gik det bedste hold samt de seks bedste to’ere videre til en semifinale, hvorfra finaledeltagerne blev fundet.

Det blev desværre ikke til pladser i semifinalen for de to folkeskolehold.