Ved hyldesten var ni af deltagerne mødt op for at modtage rosende ord og en lille gave af skolens direktør Allan Kortnum

Herningsholms DM-deltagere blev hyldet

Fredag den 2. februar blev de 14 DM i Skills-deltagere fra Herningsholm Erhvervsskole hyldet af mestre og skolens ansatte

Fra den 18.-20. januar kæmpede 14 dygtige, unge erhvervsskoleelever om at blive de bedste inden for deres fag. I lang tid op til DM i Skills havde eleverne trænet og arbejdet hårdt for at komme i den bedst mulige DM-form. Den flittige indsats og de flotte resultater blev markeret ved en hyldest af deltagerne fredag den 2. februar med tale, gaver og bobler.

- Når man er med til Skills, så er man dygtig. Det er rigtigt flot, at I kom med til DM, og det er vigtigt, at I arbejder videre med de ting, I har nu. For hvis man hele tiden arbejder på at blive bedre, så når man til tops, sagde direktør for Herningsholm Erhvervsskole Allan Kortnum i sin tale til deltagerne.

Og to af deltagerne havde netop opnået det ypperste. Murer Kenneth Ebbesen og tømrer Mathias Jensen stak af med førstepladsen ved DM og fik lykønskninger og statuette af statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Ved fejringen fik de to danmarksmestre så endnu en statuette til samlingen, da Allan Kortnum overrakte dem æresprisen ”Omhu” for deres flotte præsentation.

Med hele 14 deltagere i ni forskellige fag ved et DM i Skills satte Herningsholm Erhvervsskole ny egenrekord. 

Årets Æres-Herningsholmer

Som afslutning på hyldesten blev årets Æres-Herningsholmer for første gang uddelt, og prisen gik til tidligere tømrerfaglærer Nis Møller, der i mange sammenhænge stiller sin faglige ekspertise til rådighed.

- Når vi har mesterskaber, det være sig lokal, regional og national så stiller Nis op uden nogen har bedt ham om det. Nis er tilstede under hele mesterskabet og følger slagets gang meget intenst, sagde Allan Kortnum. Nis Møller var også involveret i årets tømreropgave ved DM i Skills.

Æres-Herningsholmeren gives til en person, der igennem en længere årrække har ydet en helt særlig indsats for Herningsholm Erhvervsskole.