Vejen til citychef i Herning

Onsdag den 30. august slog Allan Kristensen et smut forbi Herningsholm Erhvervsskole for at fortælle om sin vej til posten som citychef for Herning midtby

Generatorsalen var godt fyldt op, da den nyslåede citychef for Herning Cityforening, Allan Kristensen, holdt foredrag om sin karrierevej for de godt 100 GF1- og GF2-elever inden for handel, event, detail og mediegrafik.

- I vil gerne have en fremtid inden for handel, event eller detail, og gennem min karriere har jeg arbejdet med det hele. Alle de ting, jeg har oplevet, har jeg puttet i min rygsæk, og bruger jeg det i mit job i dag, indledte Allan Kristensen, der startede sit arbejdsliv som kontorelev, men siden da har været vidt omkring som blandt andet sælger, eventmaker og iværksætter.

Gennem foredraget talte citychefen passioneret om Herning og dens indbyggere, og netop passionen vægter Allan Kristensen højt. 

- I skal interessere jer for det, I har valgt. Det er vigtigt, at I brænder for det, I laver. For når I så går hjem fra arbejde, så glæder I jer allerede til at møde ind dagen efter. Hvis I ikke kan mærke jer selv i det, så se at komme videre, slog Allan Kristensen fast.

Herning hjælper Herning 

For tilhørerne fra GF1 EUX Business fungerede foredraget som startskud til et kommende projekt om udvikling i butikkerne i Herning midtby. 

- Eleverne har fået til opgave at etablere en café i en eksisterende butik. Først skal de besøge nogle udvalgte butikker og dernæst lave en plan for, hvordan man kunne udforme en café, som passer specifikt til en af butikkerne. Vi vil gerne skabe et stort engagement blandt eleverne ved at inddrage rigtige butikker, og så selvfølgelig skabe et større samarbejde med virksomhederne her i byen, sagde faglærer Mette Sandfeld efter foredraget.