Viljen starter, hvor lysten slutter

Murer-elev Kenneth Meldgaard, der vandt bronze ved EuroSkills i Budapest, blev fredag den 2. november fejret i murerafdelingen med blomster, gaver og taler

Familie, mestre, undervisere og elever i murerafdelingen var mødte op for at fejre Kenneth Meldgaard for hans flotte resultat ved Euroskills.

Uddannelseschef Martin Holgaard bød velkommen og takkede alle dem, der havde været med til at gøre Kenneths bronzemedalje mulig. Martin Holmgaard kom i sin tale senere ind på stoltheden som tema, stoltheden, som han følte ved Kenneths præstation, men også stoltheden ved et godt håndværk udført i ydmyghed og respekt for faget.

Direktør for Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasium, Allan Kortnum, kredsede i sin tale om nødvendigheden af behovsudsættelse for at kunne opnå store resultater. 

-Viljen starter, hvor lysten slutter. Og vilje, det er noget, du har, Kenneth, sagde Allan Kortnum henvendt til dagens hovedperson.

Dernæst fik landstræner Finn Pedersen ordet, og det brugte han til at fremhæve murereleverne fra Herningsholm.

-Jeg ved ikke, hvad det er, I giver dem at spise her, men når jeg får dem, så er det faglige bare i orden, og det har det også været med dig, Kenneth, sagde Finn Pedersen

Efter talerne og blomster og gave var overrakt, var der biksemad til de fremmødte.