På Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier er vi cirka 430 medarbejdere. Vi er alle med til at forme fremtidens arbejdskraft inden for en lang række erhvervsfaglige håndværk og det gymnasiale univers. Vil du være med?

I øjeblikket søger vi:

Sådan søger du:

Klik på jobopslaget og søg jobbet via feltet "Søg jobbet".
Udfyld kontaktoplysningerne og vedhæft relevant dokumentation og bilag: ansøgning, CV, eksamensbeviser, udtalelser m.m. i pdf- eller Word-format.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7213 4552 eller sende en mail til: job@slet-dette.herningsholm.dk 


Som ny medarbejder er det vigtigt for os, at du falder godt til. Du deltager i en introduktionsdag for nye medarbejdere, hvor du kommer omkring på skolens store område og får et indblik i de mange forskellige afdelinger. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere skal have en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv, og vi vil gerne give dig fleksible arbejdsforhold.

Herningsholm Erhvervsskole har en stor interesse i, at skolens medarbejdere til stadighed udvikler sig til gavn for både skolen og medarbejderen selv, bl.a. gennem efteruddannelse og relevante kurser. Vi lægger ligeledes vægt på, at vores medarbejdere har stor grad af medbestemmelse i forhold til planlægningen af det daglige arbejde i afdelingen.

Herningsholm Erhvervsskole ligger centralt placeret i Herning. Vi følger med tiden og sætter mange nye initiativer i gang. Vi tilstræber at holde vores undervisningsfaciliteter opdaterede med både it-udstyr, maskiner og udsmykning. Vi har desuden en selvstændig it-afdeling, som står klar til at hjælpe elever og medarbejdere med tekniske udfordringer.

Personaleforeningen på Herningsholm Erhvervsskole har et varieret program. Der udbydes lodtrækning om billetter til forskellige sports- og kulturbegivenheder, og vi har flere arrangementer – bl.a. den årlige julebanko, familieture og vinsmagning. Vi har rabataftaler med flere lokale virksomheder, bl.a. massage, motionscenter, byggecenter og meget mere. 

Vi bestræber os på at give elever og ansatte et fyldigt udbud af sunde mad- og drikkevarer, og vi udvikler hele tiden på vores kantinekoncept. Det nyeste skud på stammen er caterings webshop med bl.a. dagens ret, bagerbrød og sæsonbestemte specialiteter.

For at blive ansat som underviser på en erhvervsskole er der en række krav, du skal opfylde. Der er både krav om erhvervserfaring og krav om uddannelse. Såvel uddannelses- som erhvervskrav er forskellige, alt efter hvilke fag du skal undervise i og på hvilket niveau. Ansættes du som underviser, men uden undervisningserfaring, hjælper vi dig godt på vej med f.eks. en mentorordning og den 1 årig pædagogikum uddannelse, betalt af skolen, i arbejdstiden.

På UddannelsesGuiden kan du læse om jobbet som underviser:

På Herningsholm Erhvervsskole har vi pædagogisk grundlag for vores uddannelser. Se det for erhvervsuddannelserne eller de gymnasiale uddannelser.

Vi forventer, at du: 

  • vil tage ansvar, ejerskab og udvise rettidig omhu i forhold til opgaveløsning
  • har gode samarbejdsevner og god til agere i en stor organisation med mange kontaktflader
  • er udadvendt, fleksibel og udviser respekt for andre mennesker
  • tager del i skolens pulserende hverdag og dyrker netværk
  • kan tænke udover egne arbejdsopgaver og ser muligheder frem for begrænsninger
  • er vedholdende og ikke er bange for forandringer i hverdagen 
  • sætter tilhørsforhold og engagement i højsædet

 

 

 

Som nyansat leder får du mulighed for at deltage i et mentorforløb med en anden leder i organisationen.

Der laves et individuelt introprogram for nye ledere, hvor de mødes med nøglepersoner i organisationen.

Som leder deltager du i ledersamlinger, hvor der diskuteres aktuelle emner.


Følg Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier på LinkedIn og få som den første at vide, når vi søger nye medarbejdere.