For dig der er vild med matematik, international økonomi, sprog og samfundsfag. Du drømmer måske om at gøre karriere inden for salg og markedsføring på det danske marked eller internationalt. Branchen vælger du selv.

Formål

Du får indgående viden om virksomheder og deres rolle i samfundet. På markedsøkonomilinjen fokuseres på den enkelte virksomheds salg og markedsføring med henblik på at øge indtjeningen.

Undervisningen

For at arbejde med salg og markedsføring skal du kunne regne og kende din virksomhed.
Du skal færdes hjemmevant på både det nationale og det globale marked. For at være i stand til det, skal du kunne andre landes sprog og have indsigt i fremmede kulturer. Fagene på denne linje bidrager på hver deres måde til at du når dette mål.

Fagpakke

Faget international økonomi er en videreudvikling af samfundsfag med specielt fokus på nationaløkonomi og internationale forhold.
I afsætning kommer du til at analysere kundegrupper og lægge markedsføringsstrategier.

På studieretningen kan du ved hjælp af valgfag opnå 5 fag på A-niveau, hvilket giver en ekstra bonus til dit eksamensresultat.

Dyrker du elitesport?

I samarbejde med Herning Elite og Team Danmark udbydes denne studieretning også til elitesportsudøvere. Der er mulighed for morgentræning tirsdag og torsdag.

 

Tilmeld dig en uddannelse!