For dig der vil arbejde med krop og psyke - måske ønsker du en karriere inden for sundhedssektoren. Med udgangspunkt i matematik og bioteknologi sparker vi døre ind til en naturvidenskabelig verden med fokus på liv og sundhed.

Formål

Har du lyst til at arbejde med krop og psyke uden fokus på idræt? Her er studieretningen for dig, der ønsker en fremtid, hvor en del af tiden kan foregå i laboratorierne, hvad enten det er som læge, dyrlæge, biolog eller andre bioteknologiske uddannelser.

Undervisningen

På studieretningen sundhedsvidenskab foregår en væsentlig del af undervisningen i laboratoriet, hvor vi tester teorien i praksis. Undervisningen fokuserer på at arbejde naturvidenskabeligt og teknologisk med sundhed, krop og psyke. Vi kommer til at arbejde med emner som fx sundhed, velvære og bæredygtighed og vil benytte os af den seneste nye viden, når vi observerer, behandler og omsætter data.

Vi samarbejder med virksomheder og andre uddannelsesinstitutioner, og du vil derfor en stor del af tiden lære teorien ved at arbejde med aktuelle og samfundsrelevante projekter.

Fagpakke

Matematik A og bioteknologi A er de bærende fag på studieretningen. På studieretningen får du 4 fag på A-niveau og kan ved hjælp af valgfag opnå 5 fag på A-niveau, hvilket giver en ekstra bonus til dit eksamensresultat.

 

Tilmeld dig en uddannelse!