Kampgejst på Herningsholmskolen

Torsdag den 18. august stod eleverne fra 8. klasse på Herningsholmskolen klar til at finde deres hurtigste hold i de indledende konkurrencer i SkoleSkills

Lyden af hammerslag, tasteturklapren og klapsalver fyldte hallen på Herningsholmskolen, da skolens 8. klasseelever dystede om at sætte den hurtigste tid i den indledende SkoleSkills-konkurrence. 

Eleverne var inddelt i hold af tre, som konkurrerede mod hinanden inden for fagene elektriker, mediegrafiker og tømrer. Da alle hold havde gennemført disciplinerne, stod to hold tilbage med samme tid. Omkamp var nødvendig.

Efter en målrettet indsats fra begge hold, stod Mathilde Ovesen, Saran Selvanathan og Lukas Thorsen tilbage som vindere. Vinderholdet havde forberedt sig inden dagen og var tilfredse med resultatet.

- Vi har set videoen nogle gange i klassen, og så har vi selv fordelt, hvem der skulle lave hvad. Det var sjovt at prøve og meget anderledes end en almindelig time, siger Mathilde Ovesen

Trekløveret skal kæmpe for Herningsholmskolens ære, den flotte vandrepokal og en plads i den nationale finale, når de mødes med vinderholdene fra de øvrige skoler til den lokale finale torsdag den 8. september. Den lokale finale holdes på Herningsholm Erhvervsskole i forbindelse med Skills – erhvervsuddannelsernes dag, som arrangeres af Social- og sundhedsskolen Herning, Agroskolen Hammerum og Herningsholm Erhvervsskole.