Vinderne af årets lokale mesterskaber kåret

Torsdag eftermiddag blev vinderne fra de syv konkurrencefag ved årets lokale mesterskaber på Herningsholm Erhvervsskole kåret

28 elever havde forinden kæmpet i to dage – onsdag og torsdag den 7. og 8. september om at få lov til at repræsentere Herningsholm Erhvervsskole ved de regionale mesterskaber – og efterfølgende måske ved DM – i konkurrencen for unge håndværkere, Skills. 

- I skal bare vinde fire gange, så står I helt på toppen. Og det kan vel ikke være så svært, sagde uddannelsesleder og koordinator for de lokale mesterskaber Holger Frahm med et smil til de 28 lokale finalister.

For 10 elever er der nu kun tre gange mere, der skal vindes.

Vinderne af de lokale mesterskaber 2016, og som nu er videre til regionsmesterskaberne blev:

Industritekniker: Daniel Stausholm, der er i lære ved B & O, Struer.  

Tømrer: Mathias Jensen, der er i lære ved LJ Montage ApS, Ikast

Bygningssnedker: Mathias Frahm Pedersen, der er i lære ved Henrik Kristoffersen A/S, Hammerum

Murer: Jonathan Andreasen, der er i lære ved Murerfirmaet Glen Østergaard, Spjald og Mads Valentin Lambæk, der er i lære ved EMR, Murer og Entreprenør A/S, Nr. Snede (nr. 1 og 2 går videre)

Vvs-energispecialist: Patrick Ravnkilde, der er i lære ved Hampen Smede- og Maskinforretning ApS og Ronnie Bak, der er i lære ved Snedsted VVS v/Benny Knattrup (nr. 1 og 2 går videre)

Smede: Mikkel Rud Christensen, der er i lære ved Danstoker A/S, Herning

Elektriker: Steffen Præstholm Brejnbjerg, der er i lære ved El-Con Hornslet A/S og Benjamin Dürr Petersen, der er i lære ved Lund & Erichsen, Herning (nr. 1 og 2 går videre)