I 2015 startede nybyggeriet på Lillelundvej, da det første spadestik blev taget til Handelshuset.

- Vi sætter gang i byggeriet, fordi vi har et ønske om at samle alle vores erhvervsuddannelser i Herningafdelingen i samme campus, sagde direktør John Egebjerg ved opstart af byggeriet.

Det har de seneste 10 år været målsætningen at samle alle Herningsholm Erhvervsskoles uddannelser i Herning i samme campus. Fra marts har uddannelserne fra Nørholmvej flyttet adresse, og målet er nået.

Handelshuset samler nemlig EUD Business, EUX Business samt innovations- og markedsøkonomiklasser fra HHX i én og samme bygning med højt til loftet og store, lyse og inspirerende lokaler, lounge- og caféområder, butiksmiljø m.m. 

Der bliver etableret kreative områder og loungeområder, hvor eleverne kan være sammen og lave gruppearbejde.

- Med det nye hus får vi lavet et miljø, der afspejler de virksomheder, de unge mennesker skal ud og være en del af. Eleverne vil opleve praksisnær undervisning og få nogle kompetencer, som erhvervslivet finder attraktive, siger Mona Syndergaard, der er uddannelsesleder for EUD- og EUX-Businessuddannelserne.

Det 4700 kvadratmeter store Handelshus er designet af arkitekterne fra C. F. Møller og færdigbygget af entreprenørfirmaet Jacobsen og Blindkilde.

Find vej

Handelshuset er bygning 2 på adressen Lillelundvej 21, 7400 Herning. Find det på kort

Læs mere

Læs mere om Handelshuset i artiklerne: