De hurtige på Engesvang Skole

Turen var tirsdag den 25. august 2015 kommet til Engesvang Skole, hvor alle 8. klasse-elever skulle give deres bedste i de indledende konkurrencer i SkoleSkills

De tre faglærere fra Herningsholm Erhvervsskole stod klar, da de 42 elever fra 8. klasse på Engesvang Skole tirsdag den 25. august skulle kæmpe om at kvalificere sig til den lokale finale på Herningsholm Erhversskole den 10. september 2015.

Entusiasmen var i top, og der blev arbejdet hurtigt, da eleverne holdvis kastede sig ud i de tre opgaver i fagtriatlon A, som indeholder fagene murer, smed og detailuddannelsen. 

Det blev Mikkel, Oliver H og Mathilde, som med den flotte tid 2.13 var hurtigst til at opsætte en udstilling, lave udmålinger på en metalplade og lave et dannebrogsflag i fliser. Holdet glæder sig til at skulle kæmpe mod en masse andre skoler fra Herning og Ikast-Brande Kommuner, selvom det er en smule skræmmende.

- Det er lidt grænseoverskridende, når alle folk kigger på en. Men med støtte fra klassen så skal det nok gå, siger Mathilde om SkoleSkills konkurrencen den 10. september.